ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 -ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-0

189

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ  …ΑΗΤΤΗΤΟ !  Η Κορινθος 06 συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανισεις προετοιμαζομενη για τις επίσημες υποχρεώσεις, νίκησε 1-0 τον Αήττητο Σπάτων ομάδα Β’ εθνικής.

Οι θεατές του αγώνα είδαν τους γηπεδούχους να έχουν την τεχνική και εδαφικη υπεριοχή στη μεγαλύτερη διαρκεια του παιχνιδιού

Φέτος η ομάδα του Μπινιαρη είναι πιο γρήγορη, πιο ποιοτική και θα είναι ανταγωνιστικη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αν κρίνουμε από την εμφάνιση της στο παιγνίδι αυτό, σίγουρα ο Στ.Μπινιαρης προπονητής της ομάδας βλέπει με ικανοποίηση την ετοιμότητα της ομάδας του για το κυριακάτικο παιγνίδι κυπέλλου Ελλάδος με την ιστορική Παναχαικη.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων, κυρίως με Καμπιωτη, Τσατσοπουλο, Κοτοβ, Μυριωτη και με αποκορύφωμα το χαμένο πεναλντι του Βασίλη Φιλη στο 65′  (άουτ ).Το γκολ της νίκης πέτυχε με δυνατό σουτ στο 77′  ο Μανωλης Αμπαδιωτακης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Μπεκιαρης με βοηθούς Κωνσταντοπουλο και Μπουρτζοβιτη.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Καλογερης, Κοτοβ, Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης, Τριμπονιας, Βασιλαρης, Τσατσοπουλος, Καπλατζης, Καμπιωτης, Τζανετος. Έπαιξαν και οι Μ.Αμπαδιωτακης, Μυριωτης, Χατζησοφρωνιου, Βρενοζι, Μπαμπαι 1, Μπαμπαι 2, Γκουριωτης, Καλαμαρας κ.α.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ  (Προπονητής Σουλης Παπαδοπουλος ): Τσελιος, Δουρος, Σταματακης, Τσαλακος, Αμπαρας, Κοκκορης, Χατζηιωαννιδης, Κατσαρας, Σοφιανης, Αντερσονο, Κασνετσης. Έπαιξαν και οι : Μιχαλουδης, Κωνστας, Παστελλοπουλος, Σιαννης, Ραγια κ. α.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ