Φρίκη: Ζευγάρι έκλεψε μωρό από τη μήτρα 23χρονης – Ήταν 8 μηνών έγκυος

87

Τραγικό τέλος μια έγκυος γυναίκα στη Βραζιλία, όταν ένα ζευγάρι της επιτέθηκε, την έδεσε σε δέντρο και με ένα μαχαίρι της άνοιξε την κοιλιά και της έκλεψε το μωρό.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ. Η σορός της 23χρονης Cristiana da Silva που ήταν έγκυος 8 μηνών, βρέθηκε σε δασώδη περιοχή κοντά στο Joao Pinheiro της Βραζιλίας.

 

 

Η άτυχη κοπέλα ήταν δεμένη σε ένα δέντρο μέσα στο δάσος με την κοιλιά της ανοιγμένη.

Για τον άγριο φόνο, κατηγορείται μια 40χρονη γυναίκα, η Angelina Rodrigues, η οποία «πάντοτε ονειρευόταν να αποκτήσει ένα κοριτσάκι».

Η 40χρονη αφού άρπαξε το μωρό από τη μήτρα της 23χρονης, πήγε με αυτό στο νοσοκομείο του Sao Lucas, υποστηρίζοντας πως μόλις είχε γεννήσει.

Οι γιατροί υποψιάστηκαν εξαρχής πως κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς η Angelina Rodrigues περπατούσε κανονικά και αρνούταν να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι Αρχές ανέκριναν τόσο την 40χρονη όσο και τον σύζυγό της, Roberto Gomes da Silva.

H Angelina Rodrigues, ομολόγησε ότι νάρκωσε την 23χρονη πριν τη δέσει στο δέντρο με μεταλλικό καλώδιο.

Η ίδια υποστήριξε ότι ο σύζυγός της δε συμμετείχε στη δολοφονία, κάτι που η αστυνομία θεωρεί απίθανο.

«Πιστεύουμε ότι ο σύζυγός της και ένα τρίτο πρόσωπο συμμετείχαν στη δολοφονία, αλλά όλα θα κριθούν από την αστυνομική έρευνα. Οι εξετάσεις έδειξαν πως η 40χρονη δεν είναι έγκυος. Θεωρούμε ότι ήταν προσχεδιασμένο».

Η θεία του θύματος, δήλωσε πως η κατηγορούμενη το τελευταίο διάστημα είχε έρθει πολύ «κοντά» με την ανιψιά της, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος και κυοφορούσε κοριτσάκι.

«Ξεκίνησε να τη βοηθάει, της δάνεισε χρήματα να κάνει υπέρηχο και την ημέρα που πέθανε, της είπε ότι επρόκειτο να της αγοράσει όλα τα πράγματα που χρειαζόταν».

Το μωράκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Sao Luvas, όπου έχει ένα κόψιμο στο κεφάλι, ως αποτέλεσμα της βίαιης αφαίρεσης από τη μήτρα της μητέρας του.

madata.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ