Το γλυκό των Χριστουγέννων: Πάβλοβα με κρέμα μασκαρπόνε, ζαχαρωμένα cranberries και ρόδι!
Γλυκιά και κρεμώδης, τραγανή και μαστιχωτή, γεμάτη αρώματα του χειμώνα , η πάβλοβα είναι το ιδανικό γλυκό για να ολοκληρωθεί το χριστουγεννιάτικο γεύμα.
κάντε μια πάβλοβα, ένα γλυκό αιθέριο και φίνο, όπως η υπέροχη ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, που για χάρη της, για να την ευχαριστήσει, το εμπνεύστηκε ο αυστραλός ζαχαροπλάστης, μπορεί βέβαια να ήταν και νεοζηλανδός, αλλά εμείς δεν θα τα χαλάσουμε τώρα για την καταγωγή του.