ΦΩΤΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ 5η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

101

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 7.000 επισκέπτες γέμισαν κάθε γωνιά της αγοράς, του κέντρου και των οδικών αρτηριών, απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά με την επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα 5η ΛΕΥΚΗ Νύχτα Κυπαρισσίας, που διοργάνωσε ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης με αφορμή το τριήμερο εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.

Προσφορές, τοπικά εδέσματα από την γη της Αρκαδιάς, εκπτωτική βραδιά, 8 μουσικά σχήματα με όλα τα είδη της μουσικής, ζογκλέρ, ήχοι από τύμπανα που απόσπασαν το χειροκρότημα, καλλιτεχνικές δημιουργίες, δρώμενα από συλλόγους, που ολοκληρώθηκαν με πυροτεχνήματα κοντά στα μεσάνυχτα συνεχίζοντας όμως το…κέφι ως τα ξημερώματα ήταν τα πετυχημένα συστατικά της βραδιάς, ξεχνώντας την καθημερινότητα.
Επισκέπτες από την Τριφυλία, την Μεσσηνία, την Ηλεία, την Αθήνα λόγω του

τριημέρου, ήρθαν να γιορτάσουν, να γευθούν, να ακούσουν, να διασκεδάσουν και να ξεχάσουν τα προβλήματα, καθώς η γιορτή εξελίχτηκε ως τα ξημερώματα σε μια βραδιά πρωτόγνωρης εξωστρέφειας. Στη κάμερα της σελίδας μας μίλησαν επισκέπτες, λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη βραδιά σε μια πόλη που προσφέρει απλόχερα με την ρυμοτομία της όλες τις ανέσεις, την πλούσια αγορά, την πρόσβαση σε βουνό και θάλασσα αλλά κυρίως γνώρισαν την εξαιρετική φιλοξενία του εμπορικού κόσμου της πόλης.

Την εκδήλωση επισκέφθηκαν εκτός από τους τοπικούς δημοτικούς άρχοντες όπως ο Δήμαρχος κ. Κατσίβελας με αντιδημάρχους και συμβούλους, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, της περιφέρειας Πελοποννήσου όπως η κα Αντωνία Μπούζα και ο Γιώργος Μπακούρος, συλλογικών οργάνων, ενώ άριστη ήταν η διοργάνωση με την συμβολή του Α.Τ. Τριφυλίας.  ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ
newsmessinia.blogspot.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here