ΦΩΤΟ ντοκουμέντο: Κρατούσαν κλειδωμένη 34χρονη σε διαμέρισμα – Πέντε συλλήψεις

85

 

 

Μια πολύ περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αρχές, που προχώρησαν στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών για την αρπαγή μιας 34χρονης η οποία βρισκόταν κλειδωμένη σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γειτόνισσα άκουσε μια γυναικεία φωνή που καλούσε σε βοήθεια και κάλεσε την αστυνομία. Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς του Τ.Α. Εξαρχείων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης, κατά τη διάρκεια της οποίας απελευθερώθηκε η 34χρονη γυναίκα η οποία ήταν κλειδωμένη εντός ενός ημιυπόγειου διαμερίσματος στην περιοχή των Εξαρχείων. Όπως διαπιστώθηκε, η 34χρονη κρατείτο στο διαμέρισμα, πίσω από μια σιδερένια καγκελόπορτα που ήταν ασφαλισμένη με λουκέτο, παρά τη θέλησή της, από τις 4 Ιουλίου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της σε αστυνομικό τμήμα Νοτίων Προαστίων.

Εντός του διαμερίσματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 26 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ανδρών- δύο Μαροκινών, δύο Ιρανών και ενός Αλγερινού- και εκτιμούν πως η υπόθεση σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών.

Οι πέντε αλλοδαποί δράστες, που κατηγορούνται για αρπαγή κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Δείτε τη φωτογραφία 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ