Χίλια συγνώμη αλλά… Διάβασε το ΤΩΡΑ αν εχεις μηχανή!

106

 

Σας ζητώ από τώρα συγγνώμη για αυτά που πρόκειται να διαβάσετε παρακάτω! Αλλα πρέπει να τα πω γιατί δεν αντέχω άλλο….

Γράφει ένας αγανακτισμένος γιατρός….

Kράνος = αξεσουάρ μηχανής!!! Ακατάλληλο για ανηλίκους!!!..

Δεν ξέρω αν πρέπει να τα γράψω αυτά που θέλω ποιητικά ή να ξεκινήσω να χώνω ασταμάτητα για ώρα!!!! Let the χώσιμο begin!!!!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΏ

Ζητώ από τώρα συγγνώμη για αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, και για τον τόνο τους και για το περιεχόμενό τους, αλλά κάπου πρέπει και εγώ να τα πω γιατί δεν μπορώ να βρίσω τους ίδιους. Δεν μπορώ να δεχθώ πως χανονται τόσες ζωές με τόσο άδικο τρόπο..
Αρκετοί νομίζω θα με καταλάβετε και θα με δικαιολογήσετε και κάποιοι άλλοι όχι. Σε περίπτωση λοιπόν που φάω ban ας μη γίνει ένα ακόμα απλό θέμα για αντιπαράθεση!

Είμαι γιατρός σε μία ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα και βαρέθηκα να βλέπω κατεστραμμένες οικογένειες 30άριδων και μανάδες και κοπέλες 20ριδων να κλαίνε ασταμάτητα γιατί το κράνος για μερικούς είναι «αξεσουάρ» μηχανής.
Όχι ρε μ@λάκες δεν είναι αξεσουάρ μηχανής, δεν είναι για την μηχανή ρε βλάχο, που από εδώ και πέρα θα κοιτάς το ταβάνι και θα ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου βάζοντας την γυναίκα σου στα 30 της να σε ξεσκατίζει και να σε ταΐζει με σύριγγα.

Δεν είναι αξεσουάρ μηχανής ρε μόγγολο που η μάνα σου και ο πατέρας σου σε μεγάλωναν μία ζωή και τώρα θα έχουν ακόμα ένα διακοσμητικό φυτό στο σπίτι.
Δεν είναι αξεσουάρ μηχανής ρε προϊστορικέ γίββωνα που τα παιδιά σου δεν θα μπορούν ποτέ να παίξουν μαζί σου γιατί το μόνο πράγμα που μπορείς να κουνήσεις είναι τα βλέφαρά σου.
Δεν είναι αξεσουάρ μηχανής ρε μ@λ@κισμένε κάγκουρα που σου χάλαγε το μαλλί και το έβαζες στον αγκώνα, τώρα όχι μαλλί να βάλεις ζελέ δεν έχεις αλλά ούτε καν οστά στο κρανίο σου…. να δω τι σκατά θα χτενίσεις τώρα.

Δεν είναι αξεσουάρ μηχανής βλαμμένο κοριτσάκι που ανεβαίνεις ξεκράνοτη για να μη χαλάσει το make up στην μηχανή του κάγκουρα και ο πατέρας σου μετά θα βλέπει μόνο τις παλιές φωτογραφίες σου και θα καταπίνει 10 αντικαταθλιπτικά γιατί δεν θα έχει το κουράγιο να σε δει έτσι όπως έγινες.
Δεν είναι αξεσουάρ μηχανής…..

Είναι για τα κεφάλια σας ρεεεεεεεεεε!!!!!!! Είναι η διαφορά μεταξύ 3 μηνών στην ΜΕΘ και μίας ζωή σαν γαρδένια από μία απλή επίσκεψη στα επείγοντα και μίας ζωής καθ’ όλα φυσιολογική.
Είναι η διαφορά μεταξύ νεκροταφείου και 2 μηνών με γυψονάρθηκα!
Είναι η διαφορά μεταξύ θανάτου και ζωής….
Φτάνει…Φτάνει πια!! Μ’ ακούς;;;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here