Φτιάξτε καπνιστά λουκάνικα όπως παλιά με μικρά κομματάκια χοιρινού κρέατος! Ναι, μπορούμε να τα φτιάξουμε όλοι! Αγαπημένη συνταγή από την περιοχή της Πελοποννήσου. Καλαματιανά λουκάνικα με φλούδες από πορτοκάλι και κρασί, καπνισμένα στο τζάκι με τα αρώματα από φρέσκα φύλλα πορτοκαλιάς, δεντρολίβανου, θρούμπι, ελιάς, δάφνης και κυπαρίσσι! Μοναδικά στη γεύση!!!!!! Χειροποίητα λουκάνικα με τον παραδοσιακό χωριάτικο τρόπο, με χοιρινό κρέας και φυσικά έντερα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο  στο webkorinthos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *