Xοιρινά φιλετάκια

Η συνταγή θα έπρεπε να ονομάζεται σκαλοπίνε αλ λιμόνε (scaloppine al limone) ,σπίτι μου, μια και γίνεται σε λίγα λεπτά με ελάχιστα απλά υλικά. Έτσι καθιερώθηκε ως ένα καθημερινό αλλά πολύ γευστικό δείπνο στο οικογενειακό τραπέζι, που το μαγειρεύω όταν έρχομαι αργά απ’ το γραφείο και δεν θέλω να ξοδέψω χρόνο στη κουζίνα. Κατάσταση μάλλον συχνή. Το να έρχομαι αργά, όχι το να αποφεύγω τη κουζίνα μου.

Η συνέχεια στο webkorinthos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *