Χοιρινό με κυδώνια, μήλα και κάστανα

99

άθε εποχή έχει τη δική της γεύση, έτσι και το φθινόπωρο ξεσηκώνουμε λαχταριστές συνταγές με λαχανικά και φρούτα που βρίσκουμε στα μανάβικα Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο. Γιατί όπως και να το κάνουμε, ακόμη και αν όλα τα βρίσκουμε όλο το χρόνο, όταν βρίσκονται στην εποχή τους είναι νοστιμότερα.

Το χοιρινό μαρινάρεται πρώτα σε μέλι και κρασί και στη συνέχεια σιγομαγειρεύεται παρέα με κάστανα, κυδώνια και μήλα. Το αποτέλεσμα; Θεσπέσιο!

Υλικά

Η συνέχεια στον ηλεκτρονικό οδηγό webkorinthos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ