Χρήστος Μελέτης: Καταδικάζει δημοσιεύματα για την συγκέντρωση των Εξαμιλίων και την απαράδεκτη συμπεριφορά …!

106

Ανάρτηση στο facebook έκανε ο πρώην αντιδήμαρχος Κορινθίων Χρήστος Μελέτης σχολιάζοντας δημοσιεύματα και την συμπεριφορά ορισμένων πολιτών στο πρόσωπο του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού.

“Φίλες και φίλοι μου ήταν συνειδητή μου επιλογή σεβόμενος την σοβαρότητα του ζητήματος να μην αναρτήσω οτιδήποτε στο facebook όμως δεν μπορεί να μείνει αναπάντητή μια ανάρτηση με τίτλο «φιάσκο ή φιέστα…» ένας ατυχέστατος τίτλος πέρα από κάθε πραγματικότητα. Γιατί η πραγματικότητα είναι ότι έγινε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση – διαμαρτυρία πρωτόγνωρη για το χωριό μας και πραγματικά οφείλω να συγχαρώ όλους όσους το οργάνωσαν αλλά κυρίως όσους παραβρέθηκαν στο πανέμορφο στολίδι του χωριού μας κάτω από καταρρακτώδη βροχή γι’ αυτό και επιλογή μου ήταν σε όλη τη διάρκεια των ομιλιών να ήμουν και εγώ μαζί τους.

Και για να πάμε παρακάτω:

Περισσότερα ΕΔΩ:

Τρεις αυτοδιοικητικοί του χωριού μας ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Βλάσσης, ο Δημοτικό Σύμβουλος Ζαχαριάς Σπυρίδων και εγώ αποφασίσαμε να κινήσουμε ένα τεράστιο θέμα που αφορά το χωριό μας με οποιοδήποτε κίνδυνο (για ευνόητους λόγους) της ασφάλειας της ζωής μας, της οικογένειας μας και της περιουσίας μας. Καλώς ή κακώς αυτό έγινε και εκ του αποτελεσματος πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε.
Ο αγώνας θα συνεχιστεί κόντρα σε ότι και να γράφετε γιατί πιστεύω ότι η φλόγα έχει γίνει φωτιά.
ΥΓ1 Οφείλω να καταδικάσω και να κατακρίνω την απαράδεκτη συμπεριφορά ελάχιστων αρχικά κατοίκων προς το πρόσωπό του Δημάρχου όταν ακόμα περισσότερο έγιναν σε ένα χώρο που επί δικής του θητείας ανεγέρθηκε και ολοκληρώθηκε. Και για να μην παρεξηγηθώ αυτό το γράφω την στιγμή που επι 2 και πλέον χρονια δεν κατέχω καμία έμμισθη θέση στον Δήμο Κορινθίων με ότι αυτο συνεπάγεται.Πιστεύω ακράδαντα στο δικαίωμα του ομιλητή-καλεσμένου και στην άποψη του η οποία ειναι σεβαστή. Θεωρώ ότι οι αποδοκιμασίες ηταν μια προσχεδιασμένη κίνηση ευτυχώς ελαχίστων για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.
ΥΓ2 Η ερώτηση μες την αίθουσα ενός συγχωριανού μας για το αν θα είχανε γίνει κάποιες πολύ θετικές κινήσεις εάν δεν είχε επιτυχία η πρώτη λαϊκή συνέλευση έμεινε αναπάντητη.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ