ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΟ KORINTHIAN PALACE-ΦΩΤΟ

653
 Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής για τα παιδιά των εργαζομένων από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας στο Korinthian Palace. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 και περιλάμβανε τις εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες της Korinthian Palace Catering, ζωντανή μουσική, φουσκωτά παιχνίδια και φωτογράφηση με τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών.
Επιπλέον, η εκδήλωση περιλάμβανε τη βράβευση των αριστούχων μαθητών της Γ Γυμνασίου, των δύο πρώτων τάξεων του Λυκείου, καθώς και των επιτυχόντων νεοεισαχθέντων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Νικόλαος Ταγαράς, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας, οι Βουλευτές Κορινθίας, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας και κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Βασίλης Νανόπουλος και ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργος Γκιώνης.
τα βραβεία που δόθηκαν  στους μαθητές που εισήλθαν στα ΑΕΙ
ονομάζονται ¨ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑ ΛΑΡΣΙΝΟΣ¨
στη μνήμη του ευεργέτη τους που για μια 20ετία ήταν αρωγός στις δραστηριότητες της ένωσης.