ΧΤΑΠΟΔΙ… ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ & 2 ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

117

Απ’ το απλό ψήσιμο και σερβίρισμα με λαδολέμονο, την πεμπτουσία του ελληνικού χταποδιού, μέχρι το μαγείρεμά του με ντομάτα, με πατάτες, στιφάδο, με ζυμαρικά,  τηγανητό, κρασάτο, ξιδάτο,με μυρωδικά και βότανα,  με λαχανικά ή όσπρια, με άλλα θαλασσινά κλπ. κλπ., οι τρόποι να το γευτείς ως μεζέ, πρώτο ή κύριο πιάτο ή και πιάτο-πλήρες γεύμα είναι πολλοί.

Έχει όμως κάποια μυστικά για να γίνει όπως πρέπει δηλαδή να μην είναι σαν λάστιχο.  Σας έχουμε τα δύο βασικότερα:

Μυστικό Νο1

Το νερό του σκεύους δεν πρέπει να φτάνει ποτέ σε βρασμό, γιατί τότε το χταπόδι γίνεται σκληρό και ινώδες. Σημειώστε ακόμη, πως στην αυθεντική συνταγή, πριν το σιγοβράσιμο,

Περισσότερα ΕΔΩ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here