Το Μπουρδέτο είναι άλλο ένα Κερκυραϊκό πιάτο με ψάρια που προέρχεται κι αυτό από τη Βενετία.
Γίνεται με ψάρια του βυθού, κυρίως σκορπιούς με κάνα δύο πέρκες μαζί για καλύτερη γεύση, αλλά και με σαλαχοειδή ή και με χταπόδι.
Το Μπουρδέτο είναι άλλο ένα Κερκυραϊκό πιάτο με ψάρια που προέρχεται κι αυτό από τη Βενετία.
Γίνεται με ψάρια του βυθού, κυρίως σκορπιούς με κάνα δύο πέρκες μαζί για καλύτερη γεύση, αλλά και με σαλαχοειδή ή και με χταπόδι.