Όλα τα μυστικά για τέλειο ελληνικό καφέ

36

Στην εποχή μας σπανίζει ο καλός ελληνικός καφές, ιδιαίτερα έξω στις καφετέριες.

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική πολλοί τον φτιάχνουν στη μηχανή!

Οι σωστές δοσολογίες, το ανακάτεμα που θα κάνει τη διαφορά και το απόλυτο καϊμάκι.

ελληνικός καφές

Ο ελληνικός θέλει τεχνική. Δεν είναι μπρίκι, καφές και ζάχαρη. Είναι κι αυτά, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Ο καφές πρέπει να γίνεται με μεράκι και να ακολουθούνται τα σωστά βήματα, με τη σωστή σειρά.

Ούτε να ακούω δε θέλω για ελληνικό καφέ στη μηχανή. Αν παραγγείλεις έξω να ρωτήσεις πριν. Γκαζάκι ή χόβολη αν είσαι τόσο τυχερή. Θέλει υπομονή.

Μη φύγεις από το μπρίκι για να σηκώσεις το τηλέφωνο ή να ανοίξεις την πόρτα στη γειτόνισσα. Είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως θα σου χυθεί. Να κοιτάς το καϊμάκι. Να κοιτάς τις φουσκάλες που γεννιούνται, μεγαλώνουν και σπάνε.
Επι του θέματος τώρα! Για να φτιάξουμε έναν σωστό λοιπόν τέτοιο καφέ, δεν είναι δύσκολο, αρκεί να προμηθευτούμε τα σωστά προϊόντα και να τον κάνουμε με το σωστό τρόπο.

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here