Όργια σε βίλα γνωστής τηλεπαρουσιάστριας στα βόρεια προάστια.

55
Ποια παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων έδωσε τα κλειδιά του πατρικού της σε φίλη για να το προσέχει κατά την απουσία της και εκείνη το μετέτρεψε σε …

άντρο ακολασίας;

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Espresso, για δύο εβδομάδες στη μεζονέτα γίνονταν όργια με πρωταγωνίστρια μελαχρινή οπτασία των media.
Δίχως να γνωρίζει την κρυφή αδυναμία της φιλενάδας της, η οποία κινείται επίσης στον χώρο της showbiz και ασχολείται με τη δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις, η πασίγνωστη παρουσιάστρια πέταξε για το εξωτερικό έχοντας το κεφάλι της ήσυχο. Της εμπιστεύθηκε τα κλειδιά του σπιτιού για να ποτίζει τα λουλούδια της και, κυρίως, για να ανοίγει τα παράθυρα, αποτρέποντας έτσι πιθανό «χτύπημα» από διαρρήκτες, που μπουκάρουν κάθε καλοκαίρι σε κλειστές κατοικίες.
Η δημοσιογράφος για να μην πηγαινοέρχεται μετακόμισε προσωρινά στην πολυτελή μεζονέτα, όπου σχεδόν κάθε βράδυ οργάνωνε και άλλο «πάρτι»! Τα βογκητά από τις ερωτικές περιπτύξεις της παρέας άρχιζαν από νωρίς και έσβηναν σχεδόν με την ανατολή του ηλίου. Το πάθος ήταν άσβεστο… Οι επισκέπτες, διαφορετικοί κάθε φορά, το γλεντούσαν με την καρδιά τους! Το ίδιο και η «διοργανώτρια» των πάρτι. Δύο βδομάδες έλειψε η παρουσιάστρια, δύο εβδομάδες έκαναν να κλείσουν μάτι και οι γείτονές της γιατί οι «γλεντζέδες» δεν έκλειναν τις μπαλκονόπορτες. Επιστρέφοντας από τις διακοπές της η παρουσιάστρια, η οποία δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα να τη σχολιάσουν, με το που έβαλε το κλειδί στην πόρτα πετάχτηκε έξω όλη η γειτονιά. Εκείνη έπαθε σοκ, άφησε μουδιασμένη τις βαλίτσες της και με το στόμα ανοιχτό πληροφορήθηκε αυτά που συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της όσο έλειπε. Το μυαλό της δεν το χωρούσε! Ωστόσο, όταν μπήκε μέσα στο σπίτι της, όλα ήταν τακτοποιημένα και καθαρά.

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here