΄Εφυγε απο την ζωή ο Τάκης Γκιώνης! Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου

72
Έφυγε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, από τη ζωή ο επί χρόνια γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου, Τάκης Γκιώνης.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΕΚΛ, εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση, εκφράζοντας τη θλίψη τους και τη συμπόνοια τους στην οικογένεια του αποθανόντα.
Αναλυτικά:
Έφυγε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, από τη ζωή ο επί χρόνια γραμματέας της Οργάνωσής μας ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΑΚΗΣ. Σήμερα πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν υπέροχο άνθρωπο γεμάτο ευαισθησίες και καλοσύνη. Ξεχώριζε για πολλά, κυρίως όμως για την ιδιάζουσα γραφή του και τον ξεχωριστό τρόπο σκέψης του.
Από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 έως και σήμερα προσέφερε τα μέγιστα στο συνδικαλιστικό κίνημα και ιδιαίτερα στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
Άνθρωπος διακριτικός, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις, γνώστης των συνδικαλιστικών θεμάτων και πάνω απ’ όλα ενεργός πολίτης, με συμμετοχή, δράσεις και μετρήσιμο αποτέλεσμα.
Κέρδισε δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και το σεβασμό συμπολιτών, συναδέλφων και εργαζομένων. Συνήθιζε να λέει ότι το Εργατικό Κέντρο δεν είναι μια απλή υπηρεσία αλλά είναι ΙΔΕΑ.
Το Διοικητικό συμβούλιο και η Γραμματεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λουτρακίου—Περαχώρας—Αγ. Θεοδώρων ΑΠΟΤΙΟΥΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ στον Άξιο συμπολίτη και συνάδελφο μας.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λουτρακίου—Περαχώρας —Αγ. Θεοδώρων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ