Άγιοι Θεόδωροι: Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε το πρώην μοντέλο

937

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων, οι οποίοι σήμερα είπαν το τελευταίο αντίο στο 43χρονο πρώην μοντέλο που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, στις 14:05 το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9), το ΑΤ Αγίων Θεοδώρων δέχτηκε κλήση από περίοικους που παραπονέθηκαν για έντονη δυσοσμία αναδυόμενη από το ημιυπόγειο που έμενε η άτυχη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί όπου με τη βοήθεια κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα και αφού μπήκαν μέσα στο σπίτι, την βρήκαν νεκρή στο κρεββάτι της και σε προχωρημένη σήψη, που σημαίνει ότι είχε χάσει τη ζωή της… μέρες πριν. Δίπλα στο κρεβάτι, βρήκαν μία σακούλα που περιείχε άδεια κουτιά χαπιών.

Οι γείτονες της 43χρονης, ανέφεραν ότι είχε να δώσει σημάδια ζωής από τις 26/9 και ότι έπασχε από ψυχιατρικά προβλήματα. Μάλιστα έμενε μόνη της, καθώς είχαν φύγει από τη ζωή ο πατέρας και ο αδερφός της, ενώ το τελευταίο διάστημα, η μητέρα της νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Με τα έως τώρα στοιχεία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

πηγή-dmnews.gr