Άγριο κράξιμο από τη Ραχήλ Μακρή για το μνημείο “έκτρωμα”των Ποντίων στον Πειραιά-φωτό

138

Επίθεση για το όντως απαράδεκτο και αποκρουστικό κατασκεύασμα που είδαμε στο Πειραιά, το οποίο φτιάχτηκε για τιμήσει τη μνήμη των Ελλήνων του Πόντου, έκανε η πρώην βουλευτής  Ραχήλ Μακρή μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος “Μέτωπο Νίκης” του οποίου ηγείται.

Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς αναφέρει :

“Το τερατούργημα που χρηματοδότησε ο εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης και τοποθέτησε στον Πειραιά, προσβάλλει την μνήμη των προγόνων μας και ως απόγονη Ποντίων απαιτώ την αφαίρεση των σκουπιδοτενεκέδων από τον χώρο.

Κανένας Μαρινάκης δεν μπορεί να καπηλεύεται για ιδία οφέλη την Γενοκτονία που υπέστησαν οι πρόγονοι μου και μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση του παραχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα και πλούτο της Ελλάδας στους Τούρκους, έκανε γκρίζες ζώνες τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με την εγκατάσταση των νέων τσετών που στέλνει ο Τούρκος και ίδρυσε εν μέσω πανδημίας 28 οθωμανικά χωριά σε όλη την χώρα.

Αν θέλει ο κύριος Μαρινάκης μπορεί να χρηματοδοτήσει την προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια και καμπάνια για την αναγνώριση της Γενοκτονίας όπως κάνουν διάσημοι και έχοντες την οικονομική δύναμη με λαμπρό παράδειγμα την Αρμένισσα Κιμ Καρντάσιαν. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ