Άδωνις ως Μαρία Αντουανέτα «Ας ανάψουμε ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια»! – Μαζέψτε τον (Βίντεο)

178

«Ας σκεφτούμε τώρα να ήμασταν σε αυτή την κρίση και να μην ήμασταν στην Ευρώπη (σ.σ: στην Ευρωπαϊκή Ένωση) (…) Εάν δηλαδή κάποιοι σαν εμένα δεν είχαν μπει μπροστά από την εποχή των μνημονίων, να “φάνε ξύλο”, να τους βρίζει ο κόσμος στην πλατεία των αγανακτισμένων, να μας λένε γερμανοτσολιάδες και όλες τις άλλες μπούρδες και είχαμε βγει από την Ευρώπη (σ.σ: την Ευρωπαϊκή Ένωση) τώρα θα κλαίγαμε όλοι μαζί συλλογικά (…)   

Εάν δεν είμαστε στην Ευρώπη (σ.σ: στην Ευρωπαϊκή Ένωση), σκεφτείτε τι θα συνέβαινε τώρα. Ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας, ας ανάψουμε και ένα κεράκι, όταν ανοίξουν οι εκκλησίες μας, σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια ενάντια στον λαϊκισμό που είχε κυριαρχήσει στην Ελλάδα. Και ας καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι σώζεται γιατί μείναμε στην Ευρώπη (σ.σ. στην Ευρωπαϊκή Ένωση) (…)

 Βασικά, σας σώσαμε εμείς που κρατηθήκαμε όρθιοι, παρά τις βρισιές. Και φυσικά ο ελληνικός λαός που άντεξε αυτές τις θυσίες»

Τα παραπάνω είναι τοποθέτηση του υπουργού Ανάπτυξης κι Επενδύσεων. Είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανίζεται σαν Μαρία Αντουανέτα και να  αναρωτιέται «πόσο θα φάμε πια».  Αυτός, λοιπόν, έχει το θράσος να συνδέει την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού με την ψήφιση των μνημονίων και την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μάλιστα, ζητά, όταν ανοίξουν οι εκκλησίες, να ανάψουμε κι ένα κεράκι για αυτούς που ψηφίσαν τα μνημόνια.

Όλοι παρακολουθούμε τι συμβαίνει στο «κοινό μας σπίτι», την Ευρωπαϊκή Ένωση, την εποχή του κορωνοϊού και τι είδους αλληλεγγύη υπάρχει. Πάει πολύ να ακούμε όλες αυτές τις μπούρδες όταν η ανθρωπότητα θρηνεί χιλιάδες ζωές. Πάει πολύ να ακούμε ότι τα μνημόνια μας έσωσαν από τον κορωνοϊό.

Έλεος,πια! Μαζέψτε τον επιτέλους. Εκτός κι αν συμφωνείτε μαζί του, κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι της κυβερνήσεως, εκτός εάν τον έχετε για «λαγό» που προετοιμάζει το έδαφος για τα νέα μνημόνια που έρχονται. 

Μετά το 15ο λεπτό η τοποθέτηση του τύπου που θέλει να του ανάψουμε ένα κεράκι γιατί ψήφισε τα μνημόνια και μας έσωσε:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ