Άνοιξε το 2ο κατάστημα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ στην Κόρινθο και γίνεται 34ο Πανελλαδικά

151

Άνοιξε το 2ο κατάστημα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ στην Κόρινθο και γίνεται 34ο Πανελλαδικά. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Περιάνδρου & Κύπρου στο κέντρο της Κορίνθου.

Η εταιρεία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας πουλερικών αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο, μετρώντας παράλληλα 26 χρόνια διαδρομής στο τομέα.

Έχοντας θεμελιώσει την παρουσία της στον κλάδο πανελλαδικά, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας ενός νέου καταστήματος στην Κόρινθο και 34ου σε ολόκληρη τη χώρα.

Το καταναλωτικό κοινό, έχοντας από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσει τα προϊόντα της εταιρείας, την αξιολογεί σήμερα ως μία από τις κορυφαίες της χώρας στο κλάδο του κοτόπουλου.

Η παρουσία της άλλωστε σε 29 πόλεις, με καταστήματα υπό τον τίτλο «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ», αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα μίας επιτυχίας που βασίζεται τόσο στην ποιότητα των προϊόντων, όσο και στη σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε στη διάρκεια του χρόνου μεταξύ καταναλωτή και εταιρείας.

Στο νέο κατάστημα της αλυσίδας οι καταναλωτές μπορούν να βρουν διαφορετικά είδη από κοτόπουλο, πουλερικά ειδικής εκτροφής. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Περιάνδρου & Κύπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ