Έγραψε ιστορία Τέταρτο σερί διαμάντι για την Στεφανίδη…

159

H χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έγραψε ιστορία, αφού έγινε η αθλήτρια με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Diamond League στο επί κοντώ.

Με άλμα στα 4.83 μέτρα στο επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη θριάμβευσε για ακόμη μία φορά στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες, κατακτώντας για τέταρτη διαδοχική χρονιά το διαμάντι.

H χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έγραψε ιστορία, αφού έγινε η αθλήτρια με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Diamond League στο επί κοντώ. Μέχρι σήμερα, η χρυσή Ολυμπιονίκης είχε τρεις νίκες όσες και η Γερμανίδα, Σίλκε Σπίγελμπεργκ (2011, 2012, 2013), αλλά πλέον είναι μόνη πρώτη με τέσσερις!

Η Ελληνίδα αθλήτρια πραγματοποίησε εντυπωσιακό αγώνα, περνώντας με την πρώτη τα 4.63, 4.70, 4.77 και 4.83. Στη συνέχεια μέτρησε δύο άκυρα (4.88) και ολοκλήρωσε τον αγώνα της χωρίς να κάνει άλλη προσπάθεια.

Δεύτερη κατετάγη η Ανζέλικα Σιντόροβα με άλμα στα 4.83, ωστόσο χρειάστηκε και τρίτη προσπάθεια για να περάσει, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Αλίσα Νιούμαν με καλύτερο άλμα στα 4.77 μέτρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ