Έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και πνίγηκε

154

Τραγικό τέλος είχε ένας άνδρας που έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, καθώς δεν κατάφερε να βγει ποτέ στην επιφάνεια. Ο Στίβεν Γουέμπερ και η Κενέσα Αντουάν απολάμβαναν τις διακοπές τους στην Τανζανία όπου διέμεναν σε μια ξύλινη καμπίνα, μέρος της οποίας ήταν βυθισμένο στη θάλασσας, προκειμένου οι επισκέπτες να έχουν θέα στον βυθό μέσα από τα παράθυρα του δωματίου.

1

Η Κενέσα Αντουάν, με ανάρτησή της στο Facebook, δημοσίευσε βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που ο αγαπημένος της βουτάει στον ωκεανό και της κάνει πρόταση γάμου κρατώντας ένα χαρτί τετραδίου στο οποίο έγραφε:

«Δεν μπορώ να κρατήσω την αναπνοή μου για πολύ ακόμα αλλά σε αγαπάω. Όλα όσα αγαπάω σε σένα, τα αγαπάω ακόμα παραπάνω κάθε μέρα». Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, της έδειξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων και εξαφανίστηκε από το πλάνο. Η Αντουάν μοιράστηκε στο Facebook τη μοναδική αυτή στιγμή και απάντησε στην πρόταση γράφοντας … «Ναι». Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως λίγο αργότερα η «μέλλουσα νύφη», ενημέρωσε πως ο Στίβεν Γουέμπερ δεν αναδύθηκε ποτέ.

H Κενέσα Αντουάν και ο Στίβεν Βέμπερ έκαναν διακοπές στην Τανζανία όταν συνέβη το τραγικό συμβάν Σύμφωνα με το Sky News, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ επιβεβαίωσε τον θάνατο του Στίβεν, αλλά δεν έδωσε καμία πληροφορία παραπάνω σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του.

«Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις να περιγράψουν την όμορφη ψυχή του Στίβεν. Δεν κατάφερες να βγεις από αυτά τα νερά και να ακούσεις την δική μου απάντηση.

Δεν είχαμε την δυνατότητα να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί γιατί το χειρότερο συνέβη», έγραψε η Αντουάν μετά τον θάνατο του αγαπημένου της. Το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook

https://www.facebook.com/KeneshaAntoine/videos/10101915258809563/

news.sky.com…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ