Έκθεση “Πανηπειρωτική 2021” με την συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου-φωτο

99
Στην έκθεση “Πανηπειρωτική 2021” που ξεκίνησε χθες, Σάββατο 16/10. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στην έκθεση που λαμβάνει χώρα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων και θα διαρκέσει έως τις 20 Οκτωβρίου, έχοντας τριπλό στόχο, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, “την προβολή του αγώνα της περιοχής μας το 1821, της τουριστικής Πελοποννήσου, αλλά και της επιχειρηματικής και εξαγωγικής Πελοποννήσου”.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε σημαντικές επαφές και συζητήσεις με εκπροσώπους φορέων από την Ήπειρο και άλλες Περιφέρειες. Όπως τόνισε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας στην συνέντευξη τύπου “Βρισκόμαστε εδώ επιδιώκοντας συνεργασίες, καθώς η συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την γενικότερη ανάπτυξη της πατρίδας μας”.
Η συγκεκριμένη έκθεση δίνει μεγάλη έμφαση στον κλάδο του τουρισμού, αναγνωρίζοντας την σημασία της τουριστικής βιομηχανίας για τον τόπο, με κύριο μέλημα την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και την προώθηση του τοπικού στοιχείου.