Έκτακτο: Έπιασαν τους δύο Πακιστανούς που είναι ύποπτοι για τον θάνατο του 25χρονου στου Φιλοπάππου

121

Έπιασαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Ειδομένης, δύο αλλοδαποί από το Πακιστάν που θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του 25χρονου έλληνα σπουδαστή στη Σκωτία, πριν από 10 ημέρες στου Φιλοπάππου.

H EΛ.ΑΣ βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στα ίχνη των ληστών οι οποίοι μετά τον θάνατο του 25χρονου φαίνεται να αναχώρησαν αρχικά για τη Θήβα και ακολούθως για τη Θεσσαλονίκη με πρόθεση να φύγουν σε βαλκανική χώρα.

Πρόκειται για σεσημασμένους δράστες, οι οποίοι αναζητούνταν στους μεθοριακούς σταθμούς Ευζώνων, Προμαχώνα, Κήπων και γενικά στα σύνορα της χώρας από κλιμάκια αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι ύποπτοι αναζητήθηκαν σε αρχικό στάδιο από τους αστυνομικούς χωρίς να εντοπιστούν σε σημεία που σύχναζαν και αυτό έστρεψε τις έρευνες  εκτός Αττικής. Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι είχαν κλείσει τα κινητά τους τηλέφωνα μερικές ώρες μετά το περιστατικό του τραγικού θανάτου του 25χρονου Νίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ έφθασε στα ίχνη τους από αναλύσεις κλήσεων από τα ίχνη των κλεμμένων κινητών του 25χρονου και της Πορτογαλίδας φίλης του, αλλά και από την αναγνώριση στην οποία προχώρησε, τουλάχιστον ενός εξ αυτών, η φίλη του 25χρονου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ