Έκτακτο: Αγνοείται 44χρονος στην Κινέτα – Σε εξέλιξη έρευνες

64

Ένας 44χρονος από την Αχαΐα και συγκεκριμένα από το χωριό Μάρμαρα Αιγείρας αγνοείται σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο 44χρονος όπως αναφέρει το gnomip.gr και σύμφωνα με τους οικείους του, βρισκόταν στην περιοχή της Κινέτας την ώρα που η κακοκαιρία έπληττε την περιοχή και δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ώρες.

Η αγωνία για την οικογένειά του είναι μεγάλη, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

 

Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Kινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές

Όλη τη νύχτα έδινε μάχη η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει ανθρώπους στην Κινέτα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Ήταν περίπου 02:30 τα ξημερώματα όταν η Πυροσβεστική άρχισε να δέχεται κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε Κινέτα και Αγίους Θεοδώρους.

Επιχείρησαν 55 οχήματα, 110 άνδρες, έγιναν 20 διασώσεις και 160 αντλήσεις, ενώ κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Κώστα Κυριακόπουλο, δύο πολίτες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο με υποθερμία».

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου

Το μεσημέρι της Δευτέρας αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη νέα  εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, που είχε διακοπεί λόγω συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών.

Παράλληλα, συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή με στόχο να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία και προς Πάτρα, αρχικά σε μία λωρίδα, το συντομότερο δυνατό. Όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή πλησιάζοντας στην περιοχή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς προσωρινά η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ