Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

147

Χαλάει ο καιρός μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος καθώς έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εξέδωσε η ΕΜΥ προειδοποιώντας για βροχές και σποραδικές καταιγίδες το Σάββατο.

Αλλάζουν τα δεδομένα στον καιρό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς επιδείνωση θα παρουσιάσει κατά τόπους ο καιρός το Σάββατο, 6 Ιουνίου.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ προειδοποιώντας για πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το πρωί του Σαββάτου, καθώς και ισχυρούς ανέμους μέχρι 8 μποφόρ.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη δυτική χώρα και βαθμιαία την κεντρική και βόρεια χώρα.

Καιρός: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η κακοκαιρία του Σαββάτου θα «χτυπήσει» τις εξής περιοχές:

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα βαθμιαία από αργά το απόγευμα του Σαββάτου και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Ταυτόχρονα, τοπικά θυελλώδεις νότιοι άνεμοι έντασης 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη, με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά.

Ο καιρός τις υπόλοιπες μέρες του Αγίου Πνεύματος

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η επιδείνωση του Σαββάτου θα είναι πρόσκαιρη μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, 7 Ιουνίου και τη Δευτέρα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Αναλυτοκά ο καιρός στην Κόρινθο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ