Έκτακτο: Σε δύο ομίλους η Α’ Κορινθίας !!!

74

Φαίνεται τελικά ότι βγήκε … λευκός καπνός στη συνεδρίαση της ΕΠΣ Κορινθίας τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα, πάμε για δύο ομίλους στην Α’ Κορινθίας, με δέκα ομάδες ο κάθε ένας, χωρισμένους με γεωγραφικά κριτήρια.

Δηλαδή μιλάμε για 20 ομάδες, μετά τον υποβιβασμό της Κορίνθου 2006 και την άνοδο από τη Β’ Κατηγορία των Αγίων Θεοδώρων, του Ολυμπιακού Άσσου, του Άρη Βοχαϊκού και του Κύψελου, αλλά και τον μη υποβιβασμό κανενός συλλόγου από την Α’ Κατηγορία.

Τα κριτήρια που θα χωριστούν οι δύο όμιλοι θα είναι γεωγραφικά όπως φαίνεται (το πιο φυσιολογικό) και σίγουρα θα υπάρξουν στο τέλος της σεζόν play off και play out!!!

Ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι όμιλοι, αλλά ελάχιστα ζητήματα έχουν απομείνει, για να “κλειδώσει” και αυτό.

Ένα δικό μας πιθανό σενάριο και ΟΧΙ της ΕΠΣΚ είναι το παρακάτω:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Κόρινθος 2006, ΑΟ Λουτράκι, Κόρινθος, Ισθμιακός, Σαρωνικός Γαλατακίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Τενεάτης Αθικίων, Άγιοι Θεόδωροι, Ολυμπιακός Άσσου, Κύψελος

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Πέλοπας Κιάτου, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Αστέρας Δερβενίου, Πανκαμαριακός, Ελλάς Βέλου, ΑΟ Ζευγολατιού, Θύελλα Κάτω Διμηνιού, Παννεμεατικός, Θύελλα Πετρίου, Άρης Βοχαϊκού

** Το μπαλαντέρ είναι ο Ολυμπιακός Άσσου, ο οποίος πιθανότατα είναι αυτός που διαμορφώνει τους ομίλους.

Αν αποφασισθεί να βρεθεί τελικά στο Β’ΟΜΙΛΟ, κάποια εκ των Παννεμεατικού ή Θύελλα Πετρίου, θα πρέπει να βρεθεί στον Α’ ΟΜΙΛΟ.

Να σημειωθεί, ότι υπήρχαν σαν σενάρια και αυτά του ενός ομίλου με 20 ομάδες (κάτι υπερβολικά δύσκολο να επιτευχθεί, καθώς τα έξοδα θα ήταν πάρα πολλά, αλλά και η καταπόνηση μεγάλη), η περίπτωση δύο ομίλων, αλλά όχι με γεωγραφικά κριτήρια (πιθανότατα κλήρωση), ενώ κυκλοφόρησε και η πιθανότητα υποβιβασμού 2 ομάδων από την Α’, ώστε να υπάρξει όμιλος με 18 συλλόγους.

Σενάρια που όπως φαίνεται, έμειναν σενάρια.

Όσον αφορά τη Β’ Κατηγορία, παραμένει ως έχει, χωρίς να υποβιβάζεται κάποια ομάδα στη Γ’, ενώ θα υπάρξει κανονικά και η Γ’ Κατηγορία.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων …

Πηγη- https://apopsi24.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ