Ένα μεγάλο Μπράβο στο Γιάννη Καραπανάγο… τέτοιες πράξεις αποτελούν φωτεινά παραδείγματα

671

Κανείς δεν γνωρίζει, αλλά ούτε και ο ίδιος επιθυμεί να μαθευτεί! Οταν τον ρωτήσαμε κάποτε να γράψουμε για τη δράση του, μας είπε όχι!

Ομως εμείς ως δημοσιογραφική ομάδα, οφείλουμε να αναδείξουμε μια ωραία πρωτοβουλία και πράξη που υλοποιεί κάθε ο χρόνο ο Γιάννης Καραπανάγος, επικεφαλής της παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ του δήμου Λουτρακίου.

Μην βιαστεί κάποιος να πει ότι το κάνει τώρα που είναι αιρετός και ίσως αποζητά την ψήφο κάποιων γιατί τη συγκεκριμένη δράση ο Γιάννης Καραπανάγος την υλοποιεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα εντελώς αθόρυβα.. συνήθως μόνος του και κάποιες φορές με κάποιον άλλο φίλο/η.

Και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να το πούμε δημόσια εμείς! ΜΠΡΑΒΟ Γιάννη Καραπανάγο!

Συγκεκριμένα

Κάθε χρόνο πριν το Πάσχα, λόγω των Αγιων Ημερών, βάφει όλα τα προσκυνητάρια και τα εικονοστασάκια του δρόμου Περαχώρας – Στραβά!

Να είναι πάντα όμορφα και καθαρά, να αγαλιάζουν οι ψυχές όσων έχασαν τη ζωή τους στα σημεία αυτά αλλά και τα προσκυνητάρια που βρίσκονται επί του δρόμου πριν τα όμορφα εκκλησάκια να είναι και κείνα όμορφα, καλοβαμμένα και καθαρά!

Επίσης

Ο Γιάννης Καραπανάγος προσέφερε οικονομική βοήθεια στους Ουκρανούς πρόσφυγες με ένα αξιοσέβαστο ποσό. (δεν το μάθαμε από τον ίδιο..)

Το καλό λοιπόν πρέπει πάντα να λέγεται διότι τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για ένα καλύτερο κόσμο!