Έντονο παράπονο του Δημήτρη Παπαγεωργίου ενόψει της συνέλευσης που διοργανώνει ο δήμος Σικυνωνίων στο χωριό του

87

Στο χωριό (άνω) Διμηνιό τιμήθηκε ο συνδυασμός μου με ένα ποσοστό 35% περίπου, ενώ στο τοπικό συμβούλιο έγινε μάχη ψήφο-ψήφο. Ουσιαστικά το χωριό μοιράστηκε σε δύο συνδυασμούς.
Με απίθανη έκπληξη έμαθα ότι σήμερα γίνεται συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου με παράλληλη πρόσκληση για λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του χωριού ενόψει τεχνικού προγράμματος του νέου έτους. Στην δε πρόσκληση αναγράφεται ότι θα παρευρεθούν ο δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, άρα έχουν ενημερωθεί εγκαίρως και μάλιστα έχουν ενημερώσει ότι θα είναι παρόντες πριν καν συνταχθεί η πρόσκληση!!!!!!!!
Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν έχω πείσει τον κ. Πρόεδρο του χωριού ότι μπορώ να εισφέρω κάτι σε μια τέτοια συζήτηση με αποτέλεσμα ούτε ένα μήνυμα στο κινητό μου να λάβω ούτε ένα μήνυμα εδώ ενημέρωσης για την εκδήλωση.
Δεν είναι θέμα εγωισμού, στην ηλικία μου έχω καλύψει αυτές τις ανάγκες με ότι έχω κάνει. είναι θέμα δημοκρατίας. Φαντάζομαι δε ότι το ίδιο έχει συμβεί και με τους λοιπούς επικεφαλής παρατάξεων που οι άνθρωποι δεν έχουν τοπικούς εκπροσώπους και επομένως θα έπρεπε να μαντέψουν ότι γίνεται αυτή η συνέλευση.
Καλή επιτυχία στη συνέλευση, καλώ τους συνεργάτες μου να παρευρεθούν, ωστόσο ουδείς θα με εκπροσωπήσει καθότι η μη πρόσκληση μου είναι δείγμα κυβερνητικού “αυριανισμού” που δεν δέχεται καμιά διόρθωση ή συναίνεση από μέρους μου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ