«Έξι σφαίρες στον θώρακα, δύο στο κεφάλι, μία στον λαιμό»: για τον Γιώργο Καραϊβάζ

169

Η ιατροδικαστική έκθεση για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έδειξε πως δέχτηκε έξι σφαίρες στον θώρακα, δύο στο κεφάλι, μία στον λαιμό και μία στην αριστερή παλάμη.

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τον οποίο σκότωσαν εν ψυχρώ έξω από την οικία του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) έχοντας δεχτεί δέκα σφαίρες.

Όπως έδειξε αναλυτικά η εξέταση από τον ιατροδικαστή, ο έμπειρος δημοσιογράφος δέχτηκε έξι σφαίρες στον θώρακα, δύο στο κεφάλι, μία στον λαιμό και μία στην αριστερή παλάμη, σε μία προσπάθεια όπως φαίνεται να προφυλαχθεί σηκώνοντας το χέρι του.

Η βαλλιστική έρευνα για το όπλο που χρησιμοποιήθηκε έδειξε πως είναι «καθαρό», δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια, ενώ εξετάζεται και η σφαίρα που «τρύπησε» το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του.

Ύστερα από επαναληπτική έρευνα, ώστε να επέλθει απόλυτη βεβαιότητα, θα συνταχθεί έκθεση η οποία θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Ασφάλεια.

Στον τόπο που εκτελέστηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 13 κάλυκες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών, τρία θραύσματα βολίδων και τρεις παραμορφωμένες βολίδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ