Έπιασαν στο Ζευγολατιό Ρομά με το χαλκό στα χέρια!… Δεν μπόρεσαν να το δικαιολογήσουν!

1018

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν δύο αθίγγανοι στο Ζευγολατιό γιατί στην κατοχή τους είχαν τρεις σάκους με καλώδια χαλκού, τους οποίους …δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν!

Οι κλοπές σε καλώδια, σίδερα…κτλ από τους αθίγγανους σε όλη την Κορινθία είναι σύνηθες φαινόμενο! Φυσικά υπάρχουν και οι κλοπές σε σπίτια και καταστήματα κάνοντας τους πολίτες να έχουν χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους!

Το θέμα είναι να συλλαμβάνονται και αυτοί που δέχονται τα κλοπιμαία από τους αθίγγανους! Εκεί θέλουμε να βλέπουμε εντατικούς ελέγχους από την αστυνομία

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 35 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- σάκοι που περιείχαν καλώδια χαλκού, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας».