Έσκασε βόμβα με την οριστική απόφαση για τον Λάζαρο – Ποιος κέρδισε; Ολυμπιακός ή ΑΕΚ;

128

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας gavros.gr, η απόφαση της Επιτροπής Επιλύσεως Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ δίνει οριστικό τέλος στην καταγγελία της ΑΕΚ πού αφορά την μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό, δικαιώνοντας τους Πειραιώτες.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία, ωστόσο και το Sportdog.gr σε όλα τα ρεπορτάζ για το θέμα του Λάζαρου, σας έχει μεταφέρει ότι οι πιθανότητες ήταν υπέρ των Πειραιωτών. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ωστόσο οι ενδείξεις έως τώρα έδειχναν… νίκη του Ολυμπιακού.

Το sportdog.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για όλα!

Η κατά μέρος απόφαση της ΕΕΟΔ, όπως την δημοσιεύει το gavros.gr, έχει ως εξής :

-Προσφυγή ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ( αφορά το αίτημα της ΑΕΚ γιά τιμωρία του παίκτη με χρηματικό πρόστιμο) : ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας.

-Θέμα συμβολαίου με τον Χριστοδουλόπουλο, το οποίο παρουσίασε η ΑΕΚ : ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ, λόγω μη κατάθεσης και επικύρωσής του από την Σούπερ Λίγκα.

-Προσφυγή ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου : ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ως νόμω αβάσιμη. Ισχύει η ακυρότητα του συμβολαίου, άρα δεν υφίσταται αδίκημα.

-Προσφυγή ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Ολυμπιακού ( ζητούσε την … απαγόρευση μεταγραφών γιά έξι μήνες κ.α. ) : ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας ( Η ΕΕΟΔ δεν έχει αρμοδιότητα να δικάζει προσφυγές ΠΑΕ εναντίον ΠΑΕ, καθ’ ότι βάση του Καταστατικού της ΕΠΟ δεν περιλαμβάνεται στα πειθαρχικά της όργανα ).

-Προσφυγή Ολυμπιακού κατά ΠΑΕ ΑΕΚ : ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας.

Αυτά είναι τα σκέλη της απόφασης για μία υπόθεση πού, αν μη τι άλλο, βρέθηκε στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα γιά δύο μήνες, από την ημέρα πού κατατέθηκε η καταγγελία της ΑΕΚ.

Φυσικά, όποιο από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη θεωρεί ότι αδικείται από την απόφαση, έχει δικαίωμα να προσφύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, όπου και θα παρθεί η τελική απόφαση.

Είναι όμως τόσο σωστά τεκμηριωμένη με τόσο στέρεα νομικά επιχειρήματα η απόφαση της ΕΕΟΔ, ώστε να είναι απολύτως αδύνατον να ανατραπεί.

Ετσι, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, χωρίς καμία αμφισβήτηση.

Το σκεπτικό της απόφασης, θα δοθεί στη δημοσιότητα μεθαύριο Δευτέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ