Έχουμε πόλεμο…! oι τράπεζες εκβιάζουν αρνούνται να στηρίξουν τα νοικοκυριά που καταρρέουν…

122

Έχουμε πόλεμο…

Οι τράπεζες – τραπεζίτες ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να προβούν σε γενική αναστολή πληρωμής των δόσεων των δανείων, για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.
Οι τράπεζες – τραπεζίτες φοβάμαι ότι με αυτή τους τη στάση ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας κοινωνικής έκρηξης. Οι τράπεζες – τραπεζίτες αρνούνται να ανακουφίσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις που καταρρέουν από την ύφεση που έφερε και θα φέρει η τρομοκρατική πανδημία.
Οι περισσότερες επιχειρήσεις έκλεισαν.
Σύντομα χιλιάδες οικογένειες δεν θα έχουν χρήματα ούτε για τρόφιμα.

Δίνουμε όλοι μαζί αυτόν τον αγώνα? Όχι όλοι.
Οι τράπεζες- τραπεζίτες αρνούνται να συνταχθούν στον εθνικό αγώνα και να βάλουν πλάτη, να επιμεριστούν τα βάρη που τους αναλογούν.
Ο λαός μας θα βλέπει τα χρέη του να πολλαπλασιάζονται.!!

Οι τραπεζίτες δεν είναι κάτι το γενικό και αόριστο, είναι υπαρκτά πρόσωπα, μεγαλοεπιχειρηματίες, μέτοχοι.
Εκβιάζουν και αυτή τη στιγμή, όπως έκαναν πάντα.

παναγιωτης Μεταξας– facebook.com/metaxas 

Αρνούνται οι τράπεζες να προχωρήσουν σε αναστολή της καταβολής των δόσεων των δανείων για νοικοκυριά και επιχειρήσεις και περιορίζονται μόνο σε ημίμετρα και με αυστηρά κριτήρια.

Πρώτη κατοικία

Σε ότι αφορά στην προστασία της 1ης κατοικίας, η οποία λήγει στις 30 Απριλίου, η κυβέρνηση επιδιώκει να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των θεσμών προκειμένου να παρατείνει την περίοδο προστασίας.

Οι τράπεζες αντιδρούν καθώς, όπως υποστηρίζουν έχουν καταρτίσει τα πλάνα τους, με δεδομένο ότι θα λήξει η προστασία και θα διευκολύνονται οι πλειστηριασμοί και άρα και οι πιέσεις στα νοικοκυριά με κόκκινα στεγαστικά δάνεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ