Α΄ κατηγορίας Κορινθίας οι ομάδες της Κορίνθου δίνουν δύσκολους εκτός έδρας αγώνες

157

Με ενδιαφέροντα ματς συνεχίζεται , αύριο Σάββατο (24/2/18) στις 3:00 το απόγευμα, το πρωτάθλημα  της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας στα  πλαίσια της Α΄κατηγορίας Κορινθίας.
Οι δύο διεκδικητριες του τίτλου ομαδες  της Κορίνθου δίνουν δύσκολους εκτός έδρας αγωνες με ομάδες που παρουσιάζονται πολύ ισχυρές και δικαιολογημένα βρισκονται στην πρώτη βαθμολογική πέντάδα. Στο Ξυλόκαστρο ,κόντρα στον Πανκαμαριακό , μάχεται η Κόρινθος 2006, ενώ ο ΠΑΣ δοκιμάζεται στο Πετρί, κόντρα στην τοπική Θύελλα.
Δύσκολη έξοδο στο Δερβένι , κανει ο τρίτος στον βαθμολογικό πίνακα Παννεμεατικός , απέναντί στον Αστέρα Δερβενιου, που ξαναεπιστρέφει στο “ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ” μετά από πολύ καιρό απουσίας  ( άδικης τιμωρίας ) του. Η ομάδα του Δερβενίου αν και θα παίξει με ελλήψεις , αναζητεί την νίκη για να εδραιώση την παραμονή της στην κατηγορία..
Την ιδια ώρα στο ΔΑΚ, ο Άγιος Γεώργιος αντιμετωπίζει σε αγωνα ντέρμπι τον ισοβαθμό του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ στον Ασσο ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέεται τον Ισθμιακό , όπως η Ελλάδα στο Βέλο τον Τενεάτη Αθηικίων.
Στο Λεχαιο ο Ηρακλής αντιμετωπίζει την ουραγο Δάφνη Εξαμιλίων, ενώ τέλος στο Σπαθοβουνι, η τοπική ομάδα μάχεται με τον Πανσολύγειακό

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αστέρας Δερβενίου – Παννεμεατικός
Θύελλα Πετρίου – ΠΑΣ Κόρινθος
ΑΟ Σπαθοβουνίου – Πανσολυγειακός
Αγ. Γεώργιος – Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Ηρακλής Λεχαίου – Δάφνη Εξαμιλίων
Ολυμπιακός Άσσου – Ισθμιακός
Πανκαμαριακός – Α.Σ. Κόρινθος 2006
Ελλάς Βέλου – Τενεάτης Αθικίων

korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ