Αεροπορικό δυστύχημα στο Ιράν: Συνετρίβη ουκρανικό Boeing – Νεκροί και οι 176 επιβαίνοντες – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

66

Αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί όταν ουκρανικό αεροσκάφος Boeing 737-800 με 176 επιβαίνοντες – 167 επιβάτες και εννέα μέλη πλήρωμα – συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση του από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης.

Το αεροπλάνο της εταιρείας Ukrainian International Airlines είχε προορισμό το Κίεβο της Ουκρανίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο συνετρίβη εξαιτίας τεχνικού προβλήματος. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Τεχεράνης ανέφερε μιλώντας στον πρακτορείο IRNA ότι “το ουκρανικό αεροπλάνο απογειώθηκε σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος ο κινητήρας του αεροσκάφους έπιασε φωτιά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη συντριβή του”.

Το Sputnik μετέδωσε ότι το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι όλοι όσοι επέβαιναν στο αεροπλάνο είναι νεκροί. Η Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν επιζώντες, με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου της Τεχεράνης να επιβεβαιώνει τη δυσάρεστη είδηση.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται το αεροπλάνο σαν πύρινη μάζα στον ουρανό. Στις εικόνες καταγράφεται το αεροσκάφος ενώ συνεχίζει να έχει καθοδική πορεία και στη συνέχεια φαίνεται να προσκρούει στο έδαφος.

    

Πηγή πληροφοριών: Sputnik, RT

Πηγή ΦΩΤΟ: Twitter/@Iranian_RCS, Reuters, AP

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ