Ακόμα περιμένουμε απο την διοίκηση της διώρυγας Κορίνθου απάντηση…για το σοβαρό ατύχημα-βίντεο

119

Δεν είναι μόνο οι πτώσεις χωμάτων που παρατηρούνται στο κανάλι του Ισθμού.

Πλέον υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα πλοία, σκάφη …κτλ να πέσουν κατά τη διέλευσή τους και πάνω στις βυθιζόμενες γέφυρες!!!

Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ στην αρχή της εβδομάδας ασχολήθηκαν με το σοβαρό ατύχημα που προκλήθηκε όταν ιστιοπλοϊκό σκάφος κατα την διάρκεια της διέλευσης του από την διώρυγα της Κορίνθου, προσέκρουσε επάνω στη βυθιζόμενη γέφυρα των Ισθμίων, που εκείνη τη στιγμή για άγνωστη έως τώρα αιτία δεν είχε κατέβει.

Δείτε ξανά το βίντεο:

Και ενώ το θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση καθώς είναι πολύ σοβαρό από την διώρυγα της Κορίνθου δεν έχουν κάνει μέχρι και σήμερα αυτή τη στιγμή κάποια ανακοίνωση!

Μάλιστα με ανάρτησή μας αναρωτηθήκαμε πότε θα βγει κάποια ανακοίνωση!

Ο λόγος είναι απλός. Να ενημερωθούν οι πολίτες πως συνέβη το ατύχημα, αν προκλήθηκε κάποια ζημιά, ποιος ευθύνεται και ποιες ήταν οι επιπτώσεις (σε αυτόν που έφταιξε).

Μπαίνοντας λοιπόν σήμερα στη σελίδα της διώρυγας της Κορίνθου απεικονίζεται ως τελευταία ανάρτηση μία ευχαριστήρια επιστολή του μητροπολίτη Κορίνθου στις 26 Ιουλίου…!!!

Αυτή είναι η τελευταία ειδοποίηση από την σελίδα της ΑΕΔΙΚ:

…Ίσως για τους υπευθύνους στη διώρυγα της Κορίνθου το συγκεκριμένο συμβάν να μην έχει ιδιαίτερη σημασία! …Η δεν θέλουν να απαντήσουν για να προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν το γεγονός! …Ή τα αντανακλαστικά τους είναι αργά και θα απαντήσουν τον επόμενο μήνα! …Η κάτι άλλο!

πηγή-korinthiannews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ