«ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ… ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ

136

Όχι στη χώρα τους αλλά σε προσωρινό ξενοδοχειακό κατάλυμα οδηγήθηκαν οι 134 μετανάστες που ήταν στα κτίρια τα οποία εκκενώθηκαν χθες το πρωί στα Εξάρχεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο λοιπόν για τους αλλοδαπούς που με το έτσι θέλω καταπάτησαν περιουσία Έλληνα πολίτη με την αρωγή των αναρχοάπλυτων της περιοχής. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας. Από εκεί θα εξαφανιστούν για να τους ξαναβρουν πάλι σε κανένα ξενοδοχείο στα Εξάρχεια ή των γύρω περιοχών και ο… μύλος συνεχίζεται. Έτσι για να μην εντυπωσιάζεστε από την… αποφασιστικότητα της Πολιτείας και την ξαφνική καούρα για να «καθαριστούν» τα Εξάρχεια.

Η επιχείρηση συντονίστηκε φυσικά από την Πολιτεία όπως τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου και τον γενικό γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας Γιώργο Σταμάτη.

Σημειώνεται, ότι για την εξυπηρέτηση των μεταναστών απασχολούνται κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, διαπολιτισμικοί μεσολαβητές, καθώς και ιατρικό προσωπικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ