Ανεπιθύμητη στις γυναικείες φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Μην την φέρετε εδώ»

791

 Στις 12:00 η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το αν σκότωσε με κεταμίνη ή όχι την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Μετά την απολογία της, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει τον δρόμο για κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα. Φαίνεται, όπως, πως ήδη είναι ανεπιθύμητη από τις κρατούμενες.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης: «Είναι δύο τα ενδεχόμενα, ή θα πάει στον Κορυδαλλό που υπάρχει μια μικρή πτέρυγα γυναικών 165 ατόμων ή θα πάει στον Ελαιώνα Βοιωτίας που είναι 32ο κρατούμενες. Υπάρχουν μηνύματα και από τις δύο φυλακές για να μην πάει η Ρούλα Πισπιρίγκου εκεί. Λένε ότι υπάρχουν ήδη οι πρώτες φωνές: μην την φέρετε στις φυλακές μας, μια γυναίκα που έχει σκοτώσει το παιδί της».

Ωστόσο, όπως είπα ο δημοσιογράφος: «Στον Κορυδαλλό υπάρχει χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να είναι μόνη της η Ρούλα Πισπιρίγκου, να μην έρχεται σε επαφή με άλλο κόσμο και απλά να πηγαίνει στην αίθουσα να βλέπει τους συνηγόρους της».

.filathlos.gr