ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2-1

92

ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ το σκορ της νίκης της Κορινθου 06 επί του ΑΟΛ  με 2-1. Μια καταιγιστικη ομάδα επικράτησε μόνο με 2-1 της ομάδας του Λουτρακίου αφού ο καταπληκτικος τερματοφυλακας των φιλοξενουμενων Χαρης Παναγιωτοπουλος απεσοβησε τουλάχιστον τέσσερις φορές την παραβίαση της εστιας του και παρέμεινε το αξιοπρεπές 2-1.

Σημειώνουμε χαρακτηριστικά ότι ο Καλογερης γκολκίπερ των γηπεδούχων  ήρθε σε επαφή με τη μπάλα δύο φορές όταν στο 70’μαζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του μετά τη λομπα του Σιωκου που μείωσε σε 2-1 και μετά δέκα λεπτά που απεκρουσε τη κεφαλιά του Χρυσαφιδη αν και ο Α’ βοηθός ο Ταγκαλης σήκωσε το σημαιακι του υποδεικνυοντας τον σκόρερ οφσαιτ.

Ευκαιρίες σαν αυτές του Μυριωτη  (4 ), Τσατσοπουλου  (2 ), Μαυρελη  (1 )  και Καπλατζη  ( 1 ), δεν χάνονται και δεν παίζει ρόλο η ατυχία ή  η γκινια, αλλά και ο παραγων ανικανοτητα. Και αν στο παιγνίδι αυτό δεν το πλήρωσε η Κορινθος 06, στο μέλλον θα το πληρώσει και εκεί θα πρέπει ο Τάσος Περρας να βρει τη λύση.

Πάντως ήταν από τα παιγνίδια που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα, διότι και τα παιδιά του ΑΟΛ έχουν ποιότητα έχουν καλό ρυθμό αλλά από εμπειρία τίποτα όμως  θα την αποκτησουν μεσα απο τα παιγνιδια τους.

Πάντως όπως και να χει ο ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ παρουσιάστηκε στο ΔΑΚ Κορίνθου κατωτερος του αναμενομενου.

Τα γκολ για τη νικήτρια σημείωσαν ο Τσατσοπουλος στο 13′ και Μαυρελης στο 62′ και οι δύο πρώην ορανιε και γιαυτό δεν πανηγυρισαν τα γκολ. Για τον ΑΟΛ μείωσε ο Ηλίας Σιωκος σε 2-1 στο 70′.  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο Π.Κακριδης με βοηθούς τους Ταγκαλη -Γκοτση.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: Καλογερης, Κοτοβ, Φιλης, Μαγγινας, Τριμπονιας, Μαυρελης, Βασιλαρης, Καπλατζης (83′ Γκουριωτης)    Τσατσοπουλος  ( 90′ Νταφοπουλος ), Τζανετος, Μυριωτης  (70′ Μ.Αμπαδιωτακης, ) ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ :Παναγιωτοπουλος, Γκιζαριωτης, Μπαρμπας, Πετρίδης, Ποτηρης, Σενσι, Παππας, Σιωκος, Χρυσαφιδης, Μπουλουμπασης, Αραπογλου  .Έπαιξαν και οι :Μουσταφα, Διπλός, Καλας, Γερου.

  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ