Ανοιξιάτικη υπέροχη συνταγή: Ριζότο γαρίδες “σαγανάκι”
Ανοιξιάτικη υπέροχη συνταγή: Ριζότο γαρίδες “σαγανάκι” Επιλέγονταs γαρίδεs Φωτογραφίες: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Στις ελληνικές θάλασσες κυκλοφορούν 4 είδη: Η κόκκινη, που φτάνει τα 7-8 εκ., αλιεύεται σε όλη την Ελλάδα (περισσότερο στο βόρειο Αιγαίο), από αρχές Οκτώβρη μέχρι τέλη Μάη. Η γαρίδα με χρώμα γκρι-σταχτί (πολλοί την αποκαλούν γάμπαρη) φτάνει μέχρι και τα 15 εκ., αλιεύεται … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ανοιξιάτικη υπέροχη συνταγή: Ριζότο γαρίδες “σαγανάκι”.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί