Αντί να βγάζει ο Δ.Κορινθίων αστείες δηλώσεις για «δολιοφθορά» ας ελέγξει όλα τα φωτιστικά στα προαύλια των σχολείων-φωτο

957

Σε συνέχεια του ζητήματος που έχει προκύψει με την πτώση της κολώνας φωτισμού στο 11ο δημοτικό και όπως φαίνεται καθαρά από τις φωτογραφίες, η κολώνα έχει σαπίσει στη βάση της με αποτέλεσμα η πτώση της να μπορούσε να προκληθεί ακόμη και με το να ακουμπούσε ένας μαθητής επάνω της.

Αντί λοιπόν να βγάζει ο Δήμος αστείες δηλώσεις για «δολιοφθορά», ας ελέγξει όλα τα φωτιστικά αλλά και τις άλλες κατασκευές που βρίσκονται στα προαύλια των σχολείων και να αντικαταστήσει ότι είναι σε αντίστοιχη κατάσταση. Και επιτέλους ας κάνει και αυτόν τον προσεισμικό έλεγχο στα σχολεία και μην περιμένουν πιστώσεις ή το τέλος της θητείας τους. Υπάρχουν συνάδελφοι πολιτικοί μηχανικοί που θα έκαναν τον έλεγχο αφιλοκερδώς. Προσωπικά, έχοντας και την εμπειρία αντίστοιχου ελέγχου σε ΟΛΑ τα στρατόπεδα Αττικής και Πελοποννήσου, έχω προσφερθεί από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του οποίου ήμουν μέλος , χωρίς καμία δαπάνη του Δήμου.

Η προσφορά μου εξακολουθεί και ισχύει. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

πηγή-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ