Αντιπαράθεση Νανόπουλου – Πιτσάκη με αφορμή την έκθεση του Επιμελητηρίου

87

Ένταση μεταξύ του  πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Βασίλη Νανόπουλου και του νυν προέδρου Παναγιώτη Πιτσάκη, δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ράδιο Ηλέκτρα fm 98,8     με τον  δημοσιογράφο  Νίκο Νικολόπουλο.

Αφορμή στάθηκε η Έκθεση του Επιμελητηρίου και η στάση των δύο συμβούλων της παράταξης του κυρίου Νανόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Πιτσάκης ζήτησε από το ραδιόφωνο , να δώσει εξηγήσεις ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ,για την αρνητική ψήφο των συμβούλων της παράταξής του,   Χρήστου Κορδώση και Έρρικας  Καραμαλίκη  στην συνεδρίαση του λιμενικού  ταμείου,  με  θέμα την αίτηση για τον χώρο της  Peloponnisos Expo –  έκθεση της Πελοποννήσου, που πρόκειται  καλώς εχόντων των πραγμάτων να διοργανωθεί από το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Εξέφρασε την απορία του  , πως γίνετε σύσσωμη  διοίκηση και αντιπολίτευση του Επιμελητηρίου , καθώς και ο Δήμαρχος Κορινθίων να βοηθούν για την πραγματοποίηση της έκθεσης και η παράταξή του κ. Νανόπουλου να μην ψηφίζει την αίτηση για την πραγματοποιήση της.

Ο κ. Νανόπουλος άμεσα ανταποκρίθηκε ζητώντας τον λόγο , όπου εξήγησε πως  ορθά οι σύμβουλοι του αρνήθηκαν να δώσουν έγκριση σε ένα παράνομο αίτημα κατ΄αυτόν .

( Εξήγησε την σχετική νομοθεσία)

 

Για την ιστορία να πούμε πως η συνεδρίαση στο Λιμενικό ταμείο ήταν επεισοδιακή ,με τον Πρόεδρο του επιμελητηρίου να επιτίθεται εντόνως , στην κυρία Καραμανλίκη , σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Νανόπουλος, κάτι που δεν απεδέχθει ο κ. Πιτσάκης και ζήτησε από τον κ. Νανόπουλο ν, ανακαλέσει τα λεγόμενα του .

 

Απαντώντας ο κ. Νανόπουλος είπε χαρακτηριστικά : Δεν ανακαλώ κάτι που είναι αλήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ