Απίστευτη πρόκληση Τούρκων: Έκοψαν στη μέση τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας-βίντεο

571
Οι Τούρκου δεν σεβάστηκαν τον Έλληνα πρωταθλητή χειρoπάλης και δε δίστασαν ακόμη και να κόψουν τον εθνικό ύμνο στη διάρκεια της απονομής.

Σε άλλη μια προκλητική συμπεριφορά προέβη η Τουρκία, αυτή τη φορά στην Αττάλεια, κατά τη διάρκεια της απονομής μεταλλίων στους νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χειροπάλης.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Έλληνας αθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ενώ τον ακολούθησαν, στη δεύτερη και τρίτη θέση, δυο Τούρκοι συναθλητές του.

Όταν ολοκληρώθηκαν οι απονομές, ξεκίνησε να παίζει ο ελληνικός Εθνικός Ύμνος προς τιμήν του Έλληνα αθλητή, ωστόσο φαίνεται πως οι Τούρκοι δεν ήθελαν να ακουστεί ολόκληρος και, επιδεικνύοντας τεράστια ασέβεια, τον «έκοψαν» στη μέση!

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε για τρίτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στη χειροπάλη. Ο κορυφαίος Έλληνας χειροπαλαιστής στα +100 κιλά στο αριστερό χέρι πήρε την πρώτη θέση επικρατώντας του Τούρκου Mustafa Altuntas, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στην χώρα του. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση αήττητος σημειώνοντας 5 νίκες συνολικά.

gazzetta.gr