Απίστευτο- θα παραλάβουμε σε δύο μήνες πλατεία με δημοτικό περίπτερο και πέργολες…και τελεφερίκ

120

Σε ένα γρήγορο απολογισμό της συνεντευξης του απολογισμού αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι περισσότερα ερωτήματα δημιούργησε πάρα έλυσε σε θέματα που απασχολούν τον δημο
Για παράδειγμα η περιβόητη πλατεία και οι κάποιοι που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια. Ποιοι δεν ξέρω κάποιοι….

Σε ένα έργο που αυτή την στιγμή εκτελείται με τη νόμιμη παράταση για να ολοκληρωθεί, ποιος μπορεί να βάλει εμπόδια στον εργολάβο να φέρει υλικά και να βάλει προσωπικό να εργαστεί. Σε ένα έργο που έναν ολόκληρο μήνα βγήκε σε διακοπές κάνεις δεν έβαλε εμπόδιο, αλλά το ερώτημα παραμένει αν θα μπορέσει στο χρόνο που του απομένει – του εργολάβου – και με τους ρυθμούς που δουλεύει να το φέρεις εις πέρας με όλα όσα προβλέπει η σύμβαση εκτέλεσης του έργου Και αν όχι; Άλλη παράταση και με ποια δικαιολογία.

Και θα παραλάβουμε σε δύο μήνες πλατεία με δημοτικό περίπτερο και πέργολες! . Και γιατί οι πέργολες δεν μπήκαν στο τελειωμένο κομμάτι. Και θα παραλάβουμε – με τους ρυθμούς που δουλεύει – και τα έξω της πλατείας…. Παραμένει ένα ερώτημα με την απάντηση από πλευράς του Δημάρχου γενικόλογη ότι θα ολοκληρωθεί….
Και ένα ακόμη έργο η μελέτη για την αξιοποίηση της πηγής στα Λουτρά. Στο τεχνικό πρόγραμμα είναι. Που βρίσκεται τι περιλαμβάνει. Δεν ακούσαμε κατι
Και από την άλλη έχουμε την καθαριότητα. Δεν πετύχαμε το απόλυτο. Αυτό είπε ο κ. Μπιτζιος
Οι πολίτες δεν έμαθαν. Θα γίνει ενημέρωση για τα πράσινα σημεία για τα ογκώδη και θα πέσουν πρόστιμα. Ένα χρόνο μάλλον κανείς δεν έμαθε και το μήνυμα δεν πέρασε στη βάση μάλλον δεν το επικοινώνησαμε ως έπρεπε κ Αντιδήμαρχε.
Από την άλλη αν πάρουμε δύο δορυφόρους και το πάμε πόρτα πορτα μπορεί να πετυχουμε όπως είπε ο αντιδήμαρχος
Τα σχολεία ανοίγουν ολιγολογος ο αντιδημαρχος
Οι ελλείψεις παραμένουν. 8ο δημοτικό τα μηνύματα λένε ότι οι καθαριστριες για τα πρωινά παιδια και τα απογευματινά – της δομής- δε φτάνουν….
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω τι ενημέρωση έχετε πόσοι δάσκαλοι θα είναι στα απογευματινά ακούω κάτι για 35 μεταφραστές. Συνωστισμός μεγάλος.
Ένα νεο ερώτημα αφορά στα κοιμητήρια θα δίνεται η δυνατότητα στα γραφεία τελετών να σκάβουν δεν θα το κάνουν οι υπάλληλοι του Δήμου. Οι υπάλληλοι τι δουλειά θα κάνουν;
Η χωματερή Χιλιομοδιου και η απόφαση να κλείσει δεν εκφράζει όλο το δήμο και εκεί στη χωματερή όλα λειτουργούν άψογα ανέφερε ο Δήμαρχος.

Οι 3 από τους πέντε δεν είναι μειοψηφία προφανώς εκπροσωπούν πολίτες.

Από την άλλη το όλα άψογα δεν μπορεί να ισχύει όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μανωλακης Κορδωσης Ταγαρας που βρέθηκαν στο τοπικό μίλησαν για ανεξέλεγκτη κατάσταση και αφυλακτη χωματερή.
Το τελεφερίκ από Λέχαιο Αρχαία είναι μια πρόταση μελέτη του Αντιδημαρχουν.

Δεν είναι σίγουρα στον απολογισμό ίσως την δούμε στον προϋπολογισμό ο Δήμαρχος δεν φάνηκε να έχει αντηρρηση…

Τα στεγαστρα στον Φλοίσβο πλατεία Ελ Βενιζέλου είναι μια άλλη μελέτη που δεν ξέρω κατά πόσο η συνεργασία με τον δήμαρχο έχει αποδεχτεί τις προτάσεις του κ Γκεζερλη. Άλλο ένα ερώτημα λοιπόν…

Πηγή-Korinthiaki Hmera

σ.σ. Νανόπουλος αυτοί οι άνθρωποι δεν εκφράζουν την άποψη των Τενεατών  θα πρέπει να αγνοηθεί η απόφαση που πάρθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ