Απίστευτο ! Κρατείται σε τουρκικό φυλάκιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε γιατί

110
Τα ελληνοτουρκικά σύνορα επιχείρησε να περάσει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα, ούτε καν την αστυνομική του ταυτότητα.
Το πιο δυνατό βιογραφικό της χώρας, είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια βρέθηκε στους Κήπους του Έβρου προκειμένου να περάσει στην Τουρκία. Στο πρόγραμμά του, ήταν επίσκεψη στην Ίμβρο, προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια ναού υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Όταν επιχείρησε να περάσει το τουρκικό φυλάκιο, οι τουρκικές αρχές διαπίστωσαν πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έφερε ταξιδιωτικά έγγραφα, ούτε καν αστυνομική ταυτότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν για κάποιο χρονικό διάστημα σε καθεστώς κράτησης στο τουρκικό φυλάκιο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μητσοτάκης και η σύζυγός του, περιμένουν να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του, αφού έχει υπάρξει ξανά πολιτικός κρατούμενος, από την τρυφερή ηλικία των έξι μηνών

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ