Απαγορευμένο κολύμπι: Δύο άνδρες ντύθηκαν σημαδούρες αλλά δεν γλίτωσαν το πρόστιμο( βίντεο)

62

Τρόπο να ξεπεράσουν το εμπόδιο των απαγορεύσεων, που είναι σε ισχύ λόγω κορονοϊού, και να κάνουν την πρώτη τους βουτιά στη θάλασσα αναζητούσαν δύο άνδρες στη Γαλλία. Και τον βρήκαν: Μεταμφιέστηκαν σε σημαδούρες.

Έτσι την Παρασκευή βούτηξαν στη θάλασσα στην περιοχή Almanarre, κοντά στη Μασσαλία, σε παραλία που ήταν κλειστή για το κοινό λόγω των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο 50άχρονοι άνδρες μπήκαν στο νερό φορώντας στο κεφάλι μια κατασκευή που έμοιαζε με σημαδούρα.

Κι αν μπαίνοντας ήταν όλα καλά, βγαίνοντας τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, καθώς οι δύο άνδρες-σημαδούρες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, οι οποίοι επέβαλλαν στον ένα πρόστιμο 135 ευρώ για μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων.

Το σκηνικό, που θύμιζε Μπένι Χιλ, καταγράφηκε σε βίντεο και κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους χρήστες να το θεωρούν διασκεδαστικό κι άλλους να καταγγέλλουν ανεύθυνη συμπεριφορά. Ο άνδρας που έφαγε το πρόστιμο, πάντως, λέει πως δεν μετανιώνει για τίποτα, παρά τα 135 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ