Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αρχική ΕΘΝΙΚΑ Αποκάλυψη-«βόμβα»: Στημένη και με σχέδιο η σύλληψη – Ενέδρα και βίαιη απαγωγή...

Αποκάλυψη-«βόμβα»: Στημένη και με σχέδιο η σύλληψη – Ενέδρα και βίαιη απαγωγή των Ελλήνων αξιωματικών

210

Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο Τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος φέρεται να  δήλωσε με νόημα για το θέμα της συλλήψεως των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον ΄Εβρο:«Έχουμε και  εμείς Δικαστήρια, που δικάζουν και σεβόμαστε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης».

Ενώ φήμες ίδιων δημοσιευμάτων στον τύπο φέρουν « αμερικανικούς κύκλους» να θεωρούν ότι οι Τούρκοι θα τραβήξουν το θέμα , μέχρι να πάρουν πίσω τους 8 Τούρκους αξιωματικούς τους που κατηγορούνται για το πραξικόπημα

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνάκη και το «εκρηκτικό δελτίο» την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχε χιονόπτωση και ομίχλη την ώρα του συμβάντος , που να δικαιολογούν να «χαθούν» δύο στελέχη έμπειρα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε μια περιοχή  που την γνώριζαν πολύ καλά.  

Το γεγονός επίσης ότι το τουρκικό δικαστήριο έδωσε εντολή να ελεγχτούν εξονυχιστικά τα κινητά τηλέφωνα των Ελλήνων από την ειδική τεχνική υπηρεσία  …για «τυχόν» ενοχοποιητικά στοιχεία,  καταδεικνύει την πρόθεση της τουρκικής πλευράς να αναζητήσει και να « βρει» οπωσδήποτε αυτά τα «στοιχεία» για να τους κρατήσει όσο γίνεται μεγαλύτερο διάστημα..παίζοντας το «παιχνίδι» πλέον σε πολιτικό επίπεδο με την ελληνική κυβέρνηση.

Πρόκειται λοιπόν για λαμπρή ευκαιρία από τουρκικής πλευράς , παρά τις «κούφιες» διαβεβαιώσεις του Τούρκου Α/ΓΕΕΔ στρατηγού Χουλουσί Ακάρ περί διευθέτησης του ζητήματος , να ξεκινήσει ένα σενάριο κατά το οποίο οι Τούρκοι θα απαιτούν την επιστροφή των 8 δικών τους αξιωματικών για να εκδώσουν τους δικούς μας .

Εδώ και τριες ημέρες μέσω επιλεγμένου βίντεο και φωτογραφιών  στον τουρκικό τύπο  έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα τουρκικό σόου ανάλογο των επικών σειρών της τουρκικής τηλεόρασης, κατά το οποίο οι Έλληνες στρατιωτικοί περιφέρονται με στολή και διακριτικά του ελληνικού στρατού ως «κοινοί υπόδικοι»  συνοδεία οργάνων της τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Δεν πρόκειται να σταματήσουν οι νέο-οθωμανοί του Ερντογάν να προσπαθούν να προκαλούν μέχρι πετύχουν το τελικό σκοπό τους σε σχέση με τα άνομα σχέδια τους σε Αιγαίο, Κύπρο και αλλού.

Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής η ελληνική πλευρά για να αντιμετωπίσει αυτού του είδους τις τουρκικές προκλήσεις και να απελευθερώσει τα παλικάρια των ενόπλων μας δυνάμεων, τα οποία ενδεχομένως, μιας και δεν γνωρίζουμε επίσημα το τι έγινε στις Καστανιές, να έπεσαν σε μια καλοστημένη παγίδα των μελών των τουρκικών «Αετών των Συνόρων».

Πρόκειται για Τούρκους κομάντος της στρατοχωροφυλακής που μεταφέρθηκαν από την ΝΑ με πλούσια εμπειρία πάνω σε Κούρδους , για να προσπαθήσουν να συλλάβουν Έλληνες στρατιωτικούς σε αντάλλαγμα των Τούρκων στρατιωτικών που κατηγορούνται ως μέλη της οργάνωσης FETO.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το σύστημα διακυβέρνησης Ερντογάν δεν πρόκειται να αφήσει να του ξεφύγει μια τέτοια «χρυσή ευκαιρία» για επιτύχει μια μεγάλη νίκη με την «επιστροφή» των γκιουλενιστών αξιωματικών που βρίκσονται στην Ελλάδα με το ανάλογο σόου …ενόψει και μαζικών εκλογών στην Τουρκία όποτε γίνουν αυτές , είτε το καλοκαίρι του 2018 είτε τον Μάιο του 2019.

Επίσης  πραγματική επιρροή στην Άγκυρα επισημαίνουμε ότι  δεν διαθέτει πλέον η Ουάσιγκτον , ούτε η δύση,  παρά μόνο η Τεχεράνη και η Μόσχα λόγω αλλαγής γεωπολιτικής στάσης της χώρας αυτής και προσκόλληση της στην Ανατολή .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ