Αποκαλύψεις» για Σουμάχερ – Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση της υγείας του!φωτό

103

Για πρώτη φορά, εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ, έρχονται στο «φως» ουσιαστικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, με γαλλικό περιοδικό να έχει μιλήσει με συγγενείς του, αποσπώντας πραγματικά νέα για τον Γερμανό θρύλο της Formula 1.


Σημαντικές αποκαλύψεις από το γαλλικό περιοδικό Paris Match για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, με συγγενείς του κορυφαίου γερμανού πιλότου της Formula 1, να αναφέρουν λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

«Όταν τον βάζουμε στο αναπηρικό καρότσι και τον πάμε κοντά στο παράθυρο ώστε να βλέπει το πανέμορφο θέαμα με τα βουνά και τη λίμνη, κάποιες φορές δακρύζει», φέρονται να έχουν υποστηρίξει συγγενικά πρόσωπα του «Σούμι», που αποκάλυψαν επίσης, ότι περίπου 15 άτομα (φυσικοθεραπευτές, γιατροί και άλλοι ειδικοί) φροντίζουν καθημερινά στην οικία του, στη Γενεύη, τον θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Ο Σουμάχερ δεν μπορεί να μιλήσει και έχει απώλεια μνήμης», επιβεβαιώνουν στο γαλλικό περιοδικό, το ρεπορτάζ του οποίου αποκαλύπτει πληροφορίες και για την επικείμενη μετακόμισή του στην Ισπανία.

Με βάσει τις σχετικές πληροφορίες, η οικογένεια του Γερμανού πρωταθλητή με τη Μπένετον και τη Φεράρι, θα μεταφερθεί στην βίλα αξίας 30 εκατ. ευρώ που απέκτησε η σύζυγός του, Κορίνα, στη Μαγιόρκα, τους προσεχείς μήνες, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει πολύ την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, αφού ο Σουμάχερ αγαπούσε τη συγκεκριμένη περιοχή.

Το δημοσίευμα για την υγεία του Σουμάχερ:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ