Απόστολος Παπαφωτίου: Ο Χρήστος Δήμας είναι ένας επισκέπτης δίχως καμία πολιτική παρουσία στην Κορινθία (βίντεο)

126

Σκληρή επίθεση στον Χρίστο Δήμα από τον Απόστολο Παπαφωτίου.

Σκληρή απάντηση  έδωσε με δήλωσή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Παπαφωτίου  για τη δήλωσή του Χρήστου Δήμα σε συνέντευξή του αναφέρθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη.

O Απόστολος Παπαφωτίου δήλωσε ότι ο Χ. Δήμας έχει καταντήσει να είναι ένας επισκέπτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας.
Ο βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία Χρίστος Δήμας, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα των εκλογών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο κ. Δήμας είπε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου “Όλα στον αέρα” στο Super fm 104,1,”Ναι θα υπάρξει υποψήφιος από τη Νέα Δημοκρατία και νομίζω ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υποψηφιότητες στο σύνολο της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.
Στο ερώτημα εάν θα υποστηρίξει η Ν.Δ. τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στις εκλογές, ο κ. Δήμας απάντησε,”Η Νέα Δημοκρατία το έχει πει επανειλημμένα πως δε θα στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη, άρα ας περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις, για το ποιος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ