Απόφαση “κόλαφος” για τον δήμαρχο Σικυωνίων η απόφαση της δικαιοσύνης

93

Πλήρης δικαίωση των κατοίκων του Α. Διμηνιού την περασμένη Παρασκευή καθώς έγινε δεκτή η προσωρινή διαταγή στα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΥΑΣ (που πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος) και κατα του δήμου Σικυωνίων

Τι αναφέρει η απόφαση

Χορηγήθηκε προσωρινή διαταγή με την οποία διατάσσεται να γίνει χρήση υδροφόρων οχημάτων για την μεταφορά πόσιμου νερού, κατάλληλου για πόση και μαγείρεμα στη δεξαμενή που διοχετεύει το νερό στις βρύσες των οικιών στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας.

Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για ακόμα μία φορά και έπραξε το αυτονόητο!

Κανένας δεν παίζει με την δημόσια υγεία και μάλιστα για ένα κοινωνικό αγαθό όπως το νερό!

Με την πλάτη στον τοίχο ο δήμαρχος και η ΔΕΥΑΣ που καλούνται άμεσα να εφαρμόσουν την παραπάνω απόφαση!

Ο δικηγόρος των κατοίκων που αντιδρούν στο Α. Διμηνιό , Γ. Γιαννίκος, σε δηλώσεις του  ανέφερε:

«Η προσωρινή διαταγή που χορηγήθηκε στις 04 Ιουνίου από τον Πρόεδρο Πρωτοδικών αποτελεί μια δικαίωση των κατοίκων του Άνω Διμηνιού του αυτονόητου δικαιώματος τους για την διοχέτευση πόσιμου και κατάλληλου προς οικιακή χρήση νερού από τον Δήμο Σικυωνίων και την ΔΕΥΑΣ»

Η κάτοικος της περιοχής (υγιεινολόγος) Ε. Γαλάνη που ασχολήθηκε και ασχολείται συστηματικά με το θέμα του ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ νερού στο Α. Διμηνιό ανέφερε σε δηλώσεις της .

«Επιθυμώ να εκφράσω και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες όλων των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Διμηνιού που αγωνίζονται για την ύπαρξη κατάλληλου νερού για ανθρώπινη κατανάλωση και τις δικές μου προσωπικά, στον εξαίρετο Δικηγόρο μας κ. Γεώργιο Γιαννίκο αλλά και στον πρόεδρο που παρέστη στην εκδίκαση της προσωρινής, για τη σωστή κρίση της δικαιοσύνης και την σωστή απόφαση αυτής, η οποία  προσέφερε μεγάλη χαρά σε όλους μας και δημιούργησε αίσθημα εμπιστοσύνης απέναντι στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και την προσπάθειά μας για καθαρό νερό, προκειμένου να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητά μας και να αναβαθμίσουμε την Κοινότητά μας. Τώρα μας περιμένει  σκληρός αγώνας, δεν εφησυχάζουμε και όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για το αυτονόητο-το πολύτιμο για τη ζωή μας αγαθό-το νερό, γιατί όλοι μαζί μπορούμε, το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας»

ΣΣ. Να σημειωθεί ότι ο δικαστικός αγώνας μόλις ξεκίνησε από τους κατοίκους κατά της ΔΕΥΑΣ και του Σ. Σταματόπουλου που είναι και πρόεδρος! Η αρχή έγινε με την προσωρινή διαταγή στα ασφαλιστικά μέτρα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα δικαστήρια ποινικά και αστικά κατά της ΔΕΥΑΣ!

Το θέμα του ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ νερού στο Α. Διμηνιό καίει πλέον τον ίδιο τον δήμαρχο για την αδιαφορία του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ! Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες!

 πηγή-korinthiannews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ